کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی گفت: خوردن صبحانه، نقش مهم و اساسی در افزایش قدرت یادگیری ، خلاقیت و ابتکار دانشآموزان دارد.
دکتر" فروزان صالحی" روز دوشنبه در آستانه بازگشایی مدارس در گفت و گو خبرنگار ایرنا افزود: دانشآموزان مقاطع مختلف تحصیلی ، هفت تا هشت ساعت بعد از خوردن شام، در ناشتایی بسر میبرند، که با مصرف صبحانه، مغز از قند کافی به عنوان غذا و منبع انرژی استفاده میکند.
صالحی، ادامه داد: اگر مدت زمان ناشتایی طولانیتر باشد، نگهداری قندخون در سطحی که مغز قادر به فعالیت طبیعی خود باشد، دشوارتر و یادگیری و تمرکز حواس مختل میشود.وی با اشاره به اینکه نخوردن صبحانه درصورتی که تداوم یابد تبدیل به عادت میشود، گفت: این مساله کمبود دریافت مواد مغذی روزانه مورد نیاز فرد را موجب میشود که در وعدههای دیگر جایگزین نخواهد شد.صالحی، آگاهی کودکان و خانوادههایشان از تاثیرات بد نخوردن صبحانه را لازم وضروری دانست و گفت: غذاهایی مثل فرنی، شیربرنج، حلیم و عدسی که اغلب مورد علاقه کودکان هستند، از ارزش غذایی بالایی برخوردارند.