XMod
 جلسه‌ي سي و سوم
جلسه‌ي سي و سوم
نحوه‌ي استفاده از ADC در برنامه نويسي...

جلسه‌ي سي‌ و دوم

صفحه‌ي اصلي رباتيك

جلسه‌ي سي و چهارم


به نام خدا

عرض سلام و شاد باش فراوان به مناسبت عید فرخنده نوروز خدمت همه ی دوستان گُلم. برای همه ی هموطنان عزیزم سالی پر از موفقیت و شادمانی آرزو می کنم ، امیدوارم همیشه دلهاتون شاد و بهاری باشه.
در جلسه ی گذشته در مورد ساختار ADC یا همان مبدل آنالوگ به دیجیتال توضیحات مفصل داده شد. در این جلسه، نحوه ی استفاده از ADC در برنامه را توضیح خواهیم داد.
در میکرو کنترلر ATMEGA16، 8 پایه ی به ADC اختصاص داده شده، یعنی شما می توانید به صورت همزمان، خروجیِ 8 سنسور یا مدار جانبی را به میکروکنترلر خود وصل کنید و اطلاعات آن ها را به وسیله ی ADC دریافت کنید.

اما این 8 پایه کدام پایه ها هستند؟
این 8 پایه، پایه مربوط به پورت A هستند که با فعال کردن ADC در CodeWizard، این پایه ها در اختیار ADC قرار می گیرند. دقت کنید که برای استفده از ADC حتماً باید قبلاً تنظیمات را در CodeWizard انجام داده باشید.
این 8 پایه طبق شکل زیر از ADC0 تا ADC7 نام گذاری شده اند.



چگونه از ADC در برنامه استفاده کنیم؟
هنگامیکه شما تنظیمات اولیه را برای فعال سازی ADC در CodeWizard انجام می دهید، به شما این امکان داده می شود که در هر قسمت از برنامه، مقدار هر یک از 8 ADC را بخوانید و از آن استفاده کنید. عبارت" (شماره ي ADC )read_adc " در هر قسمت از برنامه، حاوي مقدار ADC مورد نظر شماست. مثلاً اگر بخواهيم مقدار ADC0 را بررسي كنيم كه آيا از 100 بزرگتر است يا خير، به شكل زير عمل مي‌كنيم:

if(read_adc(0) > 100)

يا مثلاً اگر بخواهيم مقدار ADC1 را در داخل يك متغير نگه داري كنيم، به شكل زير عمل مي كنيم:

int a;
a= read_adc(1);

مبدل آنالوگ به ديجيتال، يكي از مهمترين قابليت‌هايست كه اكثر ميكروكنترلر‌هاي خانواده‌ي AVR آن را دارند. در ميكروكنترلر‌هاي قديمي‌تر، براي اين كار، بايد يك آي سي به صورت جداگانه بر روي مدار تعبيه مي‌شد.

در جلسه‌ي آينده مبحث بسيار مهم PWM را شروع خواهيم كرد. به وسيله‌ي اين قابليت بسيار مهم،‌ما مي‌توانيم سرعت موتور‌ها يا هر المان ديگري كه به ميكروكنترلر متصل مي‌شود را كنترل كنيم. PWM نيز يكي از قابليت‌هاي مهم خانواده‌ي AVR است كه در جلسات آينده مفصلاً به آن خواهيم پرداخت.

باز هم عيد نوروز را خدمت همه‌ي هموطنان عزيز و دوستان گُلم تبريك عرض مي‌كنم.

هميشه شاد باشيد. خدا نگه دار

دوست شما، فرازاميرغياثوند


جلسه‌ي سي‌ و دوم

صفحه‌ي اصلي رباتيك

جلسه‌ي سي و چهارم


1387/12/30 لينک مستقيم

فرستنده :
hichkas HyperLink HyperLink 1388/3/3
مـتـن : سلام بر تو اي فراز پاكدامن(شوخي كردم)
داش فراز گل
خيلي سرعت كار پايينه اگه اينطوري پيش بريم تا سال 90هم نميتونيم يه روبات ساده ميكروكنترلري بسازيم!!!!!!!!!!!!
پاسـخ : سلام دوست عزيز
حق با شماست. به زودي روند كار رو اصلاح خواهيم كرد.

فرستنده :
بهار خانوم HyperLink HyperLink 1388/3/3
مـتـن : خسته نباشید.میشه یه کم زودتر مطلب بزارید؟!!!حدود 1ماهه که مطلب نزاشتید..بی صبرانه منتظر جلسه بعدی هستم.خدانگهدار
پاسـخ : ممنونم دوست عزيز. عذر خواهي مي‌كنم، حق با شماست، حتماً

فرستنده :
كورش HyperLink HyperLink 1388/3/3
مـتـن : سلام كاري كه شما ميكنيد از ميليارد ها كمك مالي با ارزش تره. بي نظيره ممنونم. دانشجوي برق قدرت هستم و علاقه مند به رباتيك و الكترونيك.
به عنوانه تشكر خوشحال ميشم اگه بتونم تو برق و مكانيك كمكي كنم.
موفق باشيد.
پاسـخ : سلام كورش جان
ممنونم از دلگرميت دوست عزيزم. فكر مي‌كنم بزرگترين كمكي مي‌تونيد به من بكنيد اينه كه مطالب هر جلسه رو بخونيد و اگر ايرادي داشت يا ايده و نظري داشتيد به ما منتقل كنيد، تا به اين شكل مطالب با كيفيت‌تري در خدمت ساير دوستان علاقه مند بگذاريم.
پيروز باشي دوست خوبم

فرستنده :
شادی HyperLink HyperLink 1388/3/3
مـتـن : سلام من یه سوال داشتم من کلاس سوم راهنمایی هستم میشه ازطریق همین سایت ساختن رباط های ساده را یاد بگیرم؟
پاسـخ : سلام. مطالب اين بخش براي دانش‌اموزان دبيرستان به بالا نوشته شده و ممكن است كمي براي شما سنگين باشد، اما به هر حال بعيد مي‌دونم بتونيد جاي ديگري مطالب ساده‌تري پيدا كنيد. شما مي‌تونيد شروع كنيد، من هم هر كمكي از دستم بر بياد در خدمتتون هستم.
موفق باشيد

فرستنده :
محمد HyperLink HyperLink 1388/3/3
مـتـن : با سلام خدمت استاد گرامی
آقا فراز خیلی ممنون از مطالب مفیدتون یک سوال داشتم میخواستم ببینم برای ساخت یک ربوت فوتبالیست در سطح دانش آموزی چقدر هزینه داره؟؟ اگر یک حدودی بگید ممنون میشم.
پاسـخ : سلام محمد جان
ممنونم دوست عزيز. حقيقتش سوالتون جواب مشخصي نداره. شايد بشه گفت از 10 هزار تومان، تا چند ميليون تومان. بستگي داره بخواهيد در چه سطحي ربات بسازيد. اگر بخواهيد رباتتون بين 8 تيم اول در مسابقات معتبر داخلي قرار بگيره، حداقل حدود 500 هزار تومان بايد هزينه كنيد.
موفق باشي

فرستنده :
بهارخانوم HyperLink HyperLink 1388/1/17
مـتـن : سلام
سال نو مبارک.اول میخواستم در پاسخ به سوال آقای پدرام در جلسه بیست و نهم و همچنین تکمیل پاسخ شما اینو بگم که تیم روباتیک دانشگاه آزاد تویسرکان نیزدر مسابقات جهانی در انگلستان دوم شدند و همچنین تکنیکی ترین ربات شناخته شد.این از این
من دانشجوی ترم آخر کاردانی کامپیوتر با یکی از دوستام قصد ساخت ربات مسیریاب رو داریم به عنوان پروژه فارغ التحصیلی.در زمینه الگوریتم و برنامه نویسی میتونم بگم مشکل آنچنانی نداریم.یه کم در زمینه مکانیک مشکل داریم که فکر نکنم زیاد مشکل باشه.الکترونیک هم تا حدودی بلدیم چون 3 واحد پاس کردیم اما خیلی خیلی بلد نیستیم.از اینترنت خیلی مطلب گرفتم ولی فکر میکنم مطالب شما از بقیه بهتر و روانتر باشه.ما باید این روبات رو بسازیم واسه اینکه حداقل در دوران دانشجویی کاری انجام داده باشیم اینم بگم استاد راهنمامون هیچ کمکی بهمون نمیکنه چون تخصص اصلیشون نرم افزاره.میخواستم بدونم اگه با شما پیش بیایم میتونیم تا 3- 2ماه دیگه این ربات رو بسازیم یا نه؟هزینه تقریبی ساخت این ربات
سخته یا نه .LEDچقدره؟اگه ممکنه لیست وسایلی که برای ساخت احتیاجه بگید.آهان یه چیزه دیگه ساخت تابلوی
به منLEDمن نصف حروف الفبای انگلیسی رو با زبان سی نوشتم آیا این برنامه ها در ساخت تابلوی
کمک میکنه یا نه.ببخشید من زیاد سوال پرسیدم ممنون میشم به سوالاتم جواب بدید.تنها امیدمون شما هستید پس حداقل شما ناامیدمون نکنید.پشتکارمون هم عالیه. .یه کم زودتر مطلب بزارید. در آخر از سایت خوبتون و همچنین از شما که علمتون رو در اختیار دوستداران علم قرار میدید تشکر میکنم.
پاسـخ : سلام
بله، براي ساخت يك ربات مسيرياب ساده شما الآن هم مي‌توانيد اقدام كنيد، زيرا بسياري از مطالب لازم مطرح شده.در حالت كلي اگر زمان مناسبي را به اين كار اختصاص بديد،مشكلي نيست و مي‌توانيد تا2 ماه آينده ربات را بسازيد. هزينه‌ي تقريبي اون هم در پر هزينه‌ترين حالت ممكن زير 50000 تومان خواهد شد. ساخت تابلوهاي LED اصلاً پروژه‌ي ساده‌اي نيست نيست و نياز به تجربه‌ و مهارت خيلي زيادي داره. بنده هر كمكي از دستم بر بياد در خدمتتون هستم.موفق و پيروز باشيد.

فرستنده :
سعید HyperLink HyperLink 1388/1/17
مـتـن : سلام آقای امیر غیاثوند. امیدوارم حالتون خوب باشه.
اول از مطالب واقعا مفیدتون کمال تشکر رو دارم.
می خواستم یک سری سوال در مورد روبات فوتبالیست بپرسم.
اول اینکه یک سری اطلاعات کامل در مورد سنسور های KMZ52 می خواستم. ما قصد داریم که یک قطب نمای مغناطیسی بسازیم اگر میشه لطفا راهنمایی کنید.
پاسـخ : سلام سعيد جان
ممنونم دوست عزيز.
به نظر من خودتون رو درگير ساخت سنسور قطب نما نكنيد، چون كار بسيار مشكليه، بهتره از مدل‌هاي آماده‌ي آن استفاده كنيد. براي خريد آن مي‌توانيد به سايت www.roboeq.com نيز مراجعه كنيد
موفق باشيد

فرستنده :
علیرضا قلاوند HyperLink HyperLink 1388/1/17
مـتـن : با سلام
من از شاگردان شما هستم
سوالی داشتم در مورد سنسور و حسگر مین در ربات های مین یاب.
می خواستم من و دوستانم را با چگونگی کار این سنسور(همان سیم پیچ حلقه ای زیر ربات) آشنا کنید
پاسـخ : سلام عليرضا جان
چشم، سر كلاس توضيحات لازم را خواهم داد

فرستنده :
AFSHIN HyperLink HyperLink 1388/1/17
مـتـن : سلام
بنده بارها و بارها اين عمل را انجام داده ام ويا يا پيام expression whit possibly no effect مواجه شده ام يا در نرم افزار proteus جواب نداده است.
پاسـخ : سلام افشين جان. متوجه نشدم، كدوم عمل مي‌فرماييد؟

فرستنده :
مهران واعظي HyperLink HyperLink 1388/1/9
مـتـن : سلام
آيا با ميكرو اي.وي.آر مي توان روبات تعقيب خطي برنامه نويسي كرد كه به جاي يك خط دو خط را تعقيب كند(با انتخاب قبلي يك از خط ها) . لطفا به سوال من هر چه زود تر پاسخ دهيد (از طريق پست الكترونيكي ) و اگر مي شود چگونه امكان پذير است؟
پاسـخ : سلام مهران جان
من متاسفانه سوال شما رو متوجه نشدم، طبيعتاً اگر 2 خط وجود داشته باشد، ربات خطي را كه به آن نزديك تر است دنبال خواهد كرد.موفق باشيد

فرستنده :
حمید HyperLink HyperLink 1388/1/9
مـتـن : با تشکر از شما میتوانید یک بر نامه از ربات اتش نشان در اختیار من قرار دهید
پاسـخ : سلام حميد جان
بديهي است كه نمي‌توان يك برنامه براي تمام ربات هاي آتش نشان نوشت، هر ربات با توجه به ويژگي‌هاي منحصر به فرد خودش، برنامه‌ي خودش نياز دارد. شما بايد ايتدا ويژگي‌هاي فيزيكي ربات خود را مشخص كنيد تا بتوان در مورد برنامه‌ي آن تصمصيم گيري كرد. موفق باشد

فرستنده :
افشين HyperLink HyperLink 1388/1/8
مـتـن : سال نو مبارك
لطفا براي استفاده از كليد يك برنامه بنويسيد(بازدن كليد LED روشن و با دوباره زدن آن LED خاموش شود)
به وسيلهcodevision
متشكر
پاسـخ : سلام دوست عزيز
شما مي‌توانيد از دستور "!" استفاده كنيد، اين دستور "نقيض" است،‌يعني شما بايد برنامه‌اي بنويسيد كه پايه‌اي كه LED را كنترل مي‌كند،به وسيله‌ي يك ساختار if كنترل شود، و ‌با هر بار فشرده شدن كليد، يكبار عملگر "!" روي آن اجرا شود، تا اگر 0 منطقي است 1 شود و اگر 1منطقي است، 0 منطقي شود. موفق باشيد.

فرستنده :
ناشناس HyperLink HyperLink 1388/1/8
مـتـن : من ميخوام چندتا سوال راجع به ربات امدادگر بكنم چيكار بايد بكنم و از كي بپرسم
پاسـخ : سلام. فكر كنم بهترين راه اينهكه شما قوانين مربوط به مسابقات را بخونيد،‌همه‌ي مطالب مورد نظر شما احتمالاً در قوانين ذكر شده. براي خواندن قوانين، ميتونيد به سايت مسابقات IranOpen نيز رجوع كنيد. موفق باشيد

فرستنده :
ناشناس HyperLink HyperLink 1388/1/8
مـتـن : 20

نظر شما پس از تاييد در سايت قرار داده خواهد شد
نام :
پست الکترونيکي :
صفحه شخصي :
نظر:
تایید انصراف
 جلسه‌ي سي و سوم
جلسه‌ي سي و سوم
نحوه‌ي استفاده از ADC در برنامه نويسي...

جلسه‌ي سي‌ و دوم

صفحه‌ي اصلي رباتيك

جلسه‌ي سي و چهارم


به نام خدا

عرض سلام و شاد باش فراوان به مناسبت عید فرخنده نوروز خدمت همه ی دوستان گُلم. برای همه ی هموطنان عزیزم سالی پر از موفقیت و شادمانی آرزو می کنم ، امیدوارم همیشه دلهاتون شاد و بهاری باشه.
در جلسه ی گذشته در مورد ساختار ADC یا همان مبدل آنالوگ به دیجیتال توضیحات مفصل داده شد. در این جلسه، نحوه ی استفاده از ADC در برنامه را توضیح خواهیم داد.
در میکرو کنترلر ATMEGA16، 8 پایه ی به ADC اختصاص داده شده، یعنی شما می توانید به صورت همزمان، خروجیِ 8 سنسور یا مدار جانبی را به میکروکنترلر خود وصل کنید و اطلاعات آن ها را به وسیله ی ADC دریافت کنید.

اما این 8 پایه کدام پایه ها هستند؟
این 8 پایه، پایه مربوط به پورت A هستند که با فعال کردن ADC در CodeWizard، این پایه ها در اختیار ADC قرار می گیرند. دقت کنید که برای استفده از ADC حتماً باید قبلاً تنظیمات را در CodeWizard انجام داده باشید.
این 8 پایه طبق شکل زیر از ADC0 تا ADC7 نام گذاری شده اند.



چگونه از ADC در برنامه استفاده کنیم؟
هنگامیکه شما تنظیمات اولیه را برای فعال سازی ADC در CodeWizard انجام می دهید، به شما این امکان داده می شود که در هر قسمت از برنامه، مقدار هر یک از 8 ADC را بخوانید و از آن استفاده کنید. عبارت" (شماره ي ADC )read_adc " در هر قسمت از برنامه، حاوي مقدار ADC مورد نظر شماست. مثلاً اگر بخواهيم مقدار ADC0 را بررسي كنيم كه آيا از 100 بزرگتر است يا خير، به شكل زير عمل مي‌كنيم:

if(read_adc(0) > 100)

يا مثلاً اگر بخواهيم مقدار ADC1 را در داخل يك متغير نگه داري كنيم، به شكل زير عمل مي كنيم:

int a;
a= read_adc(1);

مبدل آنالوگ به ديجيتال، يكي از مهمترين قابليت‌هايست كه اكثر ميكروكنترلر‌هاي خانواده‌ي AVR آن را دارند. در ميكروكنترلر‌هاي قديمي‌تر، براي اين كار، بايد يك آي سي به صورت جداگانه بر روي مدار تعبيه مي‌شد.

در جلسه‌ي آينده مبحث بسيار مهم PWM را شروع خواهيم كرد. به وسيله‌ي اين قابليت بسيار مهم،‌ما مي‌توانيم سرعت موتور‌ها يا هر المان ديگري كه به ميكروكنترلر متصل مي‌شود را كنترل كنيم. PWM نيز يكي از قابليت‌هاي مهم خانواده‌ي AVR است كه در جلسات آينده مفصلاً به آن خواهيم پرداخت.

باز هم عيد نوروز را خدمت همه‌ي هموطنان عزيز و دوستان گُلم تبريك عرض مي‌كنم.

هميشه شاد باشيد. خدا نگه دار

دوست شما، فرازاميرغياثوند


جلسه‌ي سي‌ و دوم

صفحه‌ي اصلي رباتيك

جلسه‌ي سي و چهارم


1387/12/30 لينک مستقيم

فرستنده :
hichkas HyperLink HyperLink 1388/3/3
مـتـن : سلام بر تو اي فراز پاكدامن(شوخي كردم)
داش فراز گل
خيلي سرعت كار پايينه اگه اينطوري پيش بريم تا سال 90هم نميتونيم يه روبات ساده ميكروكنترلري بسازيم!!!!!!!!!!!!
پاسـخ : سلام دوست عزيز
حق با شماست. به زودي روند كار رو اصلاح خواهيم كرد.

فرستنده :
بهار خانوم HyperLink HyperLink 1388/3/3
مـتـن : خسته نباشید.میشه یه کم زودتر مطلب بزارید؟!!!حدود 1ماهه که مطلب نزاشتید..بی صبرانه منتظر جلسه بعدی هستم.خدانگهدار
پاسـخ : ممنونم دوست عزيز. عذر خواهي مي‌كنم، حق با شماست، حتماً

فرستنده :
كورش HyperLink HyperLink 1388/3/3
مـتـن : سلام كاري كه شما ميكنيد از ميليارد ها كمك مالي با ارزش تره. بي نظيره ممنونم. دانشجوي برق قدرت هستم و علاقه مند به رباتيك و الكترونيك.
به عنوانه تشكر خوشحال ميشم اگه بتونم تو برق و مكانيك كمكي كنم.
موفق باشيد.
پاسـخ : سلام كورش جان
ممنونم از دلگرميت دوست عزيزم. فكر مي‌كنم بزرگترين كمكي مي‌تونيد به من بكنيد اينه كه مطالب هر جلسه رو بخونيد و اگر ايرادي داشت يا ايده و نظري داشتيد به ما منتقل كنيد، تا به اين شكل مطالب با كيفيت‌تري در خدمت ساير دوستان علاقه مند بگذاريم.
پيروز باشي دوست خوبم

فرستنده :
شادی HyperLink HyperLink 1388/3/3
مـتـن : سلام من یه سوال داشتم من کلاس سوم راهنمایی هستم میشه ازطریق همین سایت ساختن رباط های ساده را یاد بگیرم؟
پاسـخ : سلام. مطالب اين بخش براي دانش‌اموزان دبيرستان به بالا نوشته شده و ممكن است كمي براي شما سنگين باشد، اما به هر حال بعيد مي‌دونم بتونيد جاي ديگري مطالب ساده‌تري پيدا كنيد. شما مي‌تونيد شروع كنيد، من هم هر كمكي از دستم بر بياد در خدمتتون هستم.
موفق باشيد

فرستنده :
محمد HyperLink HyperLink 1388/3/3
مـتـن : با سلام خدمت استاد گرامی
آقا فراز خیلی ممنون از مطالب مفیدتون یک سوال داشتم میخواستم ببینم برای ساخت یک ربوت فوتبالیست در سطح دانش آموزی چقدر هزینه داره؟؟ اگر یک حدودی بگید ممنون میشم.
پاسـخ : سلام محمد جان
ممنونم دوست عزيز. حقيقتش سوالتون جواب مشخصي نداره. شايد بشه گفت از 10 هزار تومان، تا چند ميليون تومان. بستگي داره بخواهيد در چه سطحي ربات بسازيد. اگر بخواهيد رباتتون بين 8 تيم اول در مسابقات معتبر داخلي قرار بگيره، حداقل حدود 500 هزار تومان بايد هزينه كنيد.
موفق باشي

فرستنده :
بهارخانوم HyperLink HyperLink 1388/1/17
مـتـن : سلام
سال نو مبارک.اول میخواستم در پاسخ به سوال آقای پدرام در جلسه بیست و نهم و همچنین تکمیل پاسخ شما اینو بگم که تیم روباتیک دانشگاه آزاد تویسرکان نیزدر مسابقات جهانی در انگلستان دوم شدند و همچنین تکنیکی ترین ربات شناخته شد.این از این
من دانشجوی ترم آخر کاردانی کامپیوتر با یکی از دوستام قصد ساخت ربات مسیریاب رو داریم به عنوان پروژه فارغ التحصیلی.در زمینه الگوریتم و برنامه نویسی میتونم بگم مشکل آنچنانی نداریم.یه کم در زمینه مکانیک مشکل داریم که فکر نکنم زیاد مشکل باشه.الکترونیک هم تا حدودی بلدیم چون 3 واحد پاس کردیم اما خیلی خیلی بلد نیستیم.از اینترنت خیلی مطلب گرفتم ولی فکر میکنم مطالب شما از بقیه بهتر و روانتر باشه.ما باید این روبات رو بسازیم واسه اینکه حداقل در دوران دانشجویی کاری انجام داده باشیم اینم بگم استاد راهنمامون هیچ کمکی بهمون نمیکنه چون تخصص اصلیشون نرم افزاره.میخواستم بدونم اگه با شما پیش بیایم میتونیم تا 3- 2ماه دیگه این ربات رو بسازیم یا نه؟هزینه تقریبی ساخت این ربات
سخته یا نه .LEDچقدره؟اگه ممکنه لیست وسایلی که برای ساخت احتیاجه بگید.آهان یه چیزه دیگه ساخت تابلوی
به منLEDمن نصف حروف الفبای انگلیسی رو با زبان سی نوشتم آیا این برنامه ها در ساخت تابلوی
کمک میکنه یا نه.ببخشید من زیاد سوال پرسیدم ممنون میشم به سوالاتم جواب بدید.تنها امیدمون شما هستید پس حداقل شما ناامیدمون نکنید.پشتکارمون هم عالیه. .یه کم زودتر مطلب بزارید. در آخر از سایت خوبتون و همچنین از شما که علمتون رو در اختیار دوستداران علم قرار میدید تشکر میکنم.
پاسـخ : سلام
بله، براي ساخت يك ربات مسيرياب ساده شما الآن هم مي‌توانيد اقدام كنيد، زيرا بسياري از مطالب لازم مطرح شده.در حالت كلي اگر زمان مناسبي را به اين كار اختصاص بديد،مشكلي نيست و مي‌توانيد تا2 ماه آينده ربات را بسازيد. هزينه‌ي تقريبي اون هم در پر هزينه‌ترين حالت ممكن زير 50000 تومان خواهد شد. ساخت تابلوهاي LED اصلاً پروژه‌ي ساده‌اي نيست نيست و نياز به تجربه‌ و مهارت خيلي زيادي داره. بنده هر كمكي از دستم بر بياد در خدمتتون هستم.موفق و پيروز باشيد.

فرستنده :
سعید HyperLink HyperLink 1388/1/17
مـتـن : سلام آقای امیر غیاثوند. امیدوارم حالتون خوب باشه.
اول از مطالب واقعا مفیدتون کمال تشکر رو دارم.
می خواستم یک سری سوال در مورد روبات فوتبالیست بپرسم.
اول اینکه یک سری اطلاعات کامل در مورد سنسور های KMZ52 می خواستم. ما قصد داریم که یک قطب نمای مغناطیسی بسازیم اگر میشه لطفا راهنمایی کنید.
پاسـخ : سلام سعيد جان
ممنونم دوست عزيز.
به نظر من خودتون رو درگير ساخت سنسور قطب نما نكنيد، چون كار بسيار مشكليه، بهتره از مدل‌هاي آماده‌ي آن استفاده كنيد. براي خريد آن مي‌توانيد به سايت www.roboeq.com نيز مراجعه كنيد
موفق باشيد

فرستنده :
علیرضا قلاوند HyperLink HyperLink 1388/1/17
مـتـن : با سلام
من از شاگردان شما هستم
سوالی داشتم در مورد سنسور و حسگر مین در ربات های مین یاب.
می خواستم من و دوستانم را با چگونگی کار این سنسور(همان سیم پیچ حلقه ای زیر ربات) آشنا کنید
پاسـخ : سلام عليرضا جان
چشم، سر كلاس توضيحات لازم را خواهم داد

فرستنده :
AFSHIN HyperLink HyperLink 1388/1/17
مـتـن : سلام
بنده بارها و بارها اين عمل را انجام داده ام ويا يا پيام expression whit possibly no effect مواجه شده ام يا در نرم افزار proteus جواب نداده است.
پاسـخ : سلام افشين جان. متوجه نشدم، كدوم عمل مي‌فرماييد؟

فرستنده :
مهران واعظي HyperLink HyperLink 1388/1/9
مـتـن : سلام
آيا با ميكرو اي.وي.آر مي توان روبات تعقيب خطي برنامه نويسي كرد كه به جاي يك خط دو خط را تعقيب كند(با انتخاب قبلي يك از خط ها) . لطفا به سوال من هر چه زود تر پاسخ دهيد (از طريق پست الكترونيكي ) و اگر مي شود چگونه امكان پذير است؟
پاسـخ : سلام مهران جان
من متاسفانه سوال شما رو متوجه نشدم، طبيعتاً اگر 2 خط وجود داشته باشد، ربات خطي را كه به آن نزديك تر است دنبال خواهد كرد.موفق باشيد

فرستنده :
حمید HyperLink HyperLink 1388/1/9
مـتـن : با تشکر از شما میتوانید یک بر نامه از ربات اتش نشان در اختیار من قرار دهید
پاسـخ : سلام حميد جان
بديهي است كه نمي‌توان يك برنامه براي تمام ربات هاي آتش نشان نوشت، هر ربات با توجه به ويژگي‌هاي منحصر به فرد خودش، برنامه‌ي خودش نياز دارد. شما بايد ايتدا ويژگي‌هاي فيزيكي ربات خود را مشخص كنيد تا بتوان در مورد برنامه‌ي آن تصمصيم گيري كرد. موفق باشد

فرستنده :
افشين HyperLink HyperLink 1388/1/8
مـتـن : سال نو مبارك
لطفا براي استفاده از كليد يك برنامه بنويسيد(بازدن كليد LED روشن و با دوباره زدن آن LED خاموش شود)
به وسيلهcodevision
متشكر
پاسـخ : سلام دوست عزيز
شما مي‌توانيد از دستور "!" استفاده كنيد، اين دستور "نقيض" است،‌يعني شما بايد برنامه‌اي بنويسيد كه پايه‌اي كه LED را كنترل مي‌كند،به وسيله‌ي يك ساختار if كنترل شود، و ‌با هر بار فشرده شدن كليد، يكبار عملگر "!" روي آن اجرا شود، تا اگر 0 منطقي است 1 شود و اگر 1منطقي است، 0 منطقي شود. موفق باشيد.

فرستنده :
ناشناس HyperLink HyperLink 1388/1/8
مـتـن : من ميخوام چندتا سوال راجع به ربات امدادگر بكنم چيكار بايد بكنم و از كي بپرسم
پاسـخ : سلام. فكر كنم بهترين راه اينهكه شما قوانين مربوط به مسابقات را بخونيد،‌همه‌ي مطالب مورد نظر شما احتمالاً در قوانين ذكر شده. براي خواندن قوانين، ميتونيد به سايت مسابقات IranOpen نيز رجوع كنيد. موفق باشيد

فرستنده :
ناشناس HyperLink HyperLink 1388/1/8
مـتـن : 20

نظر شما پس از تاييد در سايت قرار داده خواهد شد
نام :
پست الکترونيکي :
صفحه شخصي :
نظر:
تایید انصراف
 New Blog
شما بايد وارد شده واجازه ساخت و يا ويرايش وبلاگ را داشته باشيد.
 Blog Archive
 Blog List
 test
Use module action menu to edit content
 1











 صفحه‌ي اول

تنظیمات میزبان
مديريت پورتال‌ها
تعاریف ماژول‌ها
مدیریت فایل
مشتريان تبليغات
SQL
زمانبندي برنامه‌ها
مديريت زبان‌ها
مديريت جستجو
مديريت لیست‌ها
مديريت کاربران ارشد
Open-SearchEngine Admin
رویه ها
تنظیمات سایت
مديريت صفحات
نقش های امنیتی
مديريت كاربران
مشتريان تبليغات
گزارشات سایت
گروه های خبری
مدیریت فایل
سطل بازيافت
نمایشگر رخدادها
رویه ها
مديريت زبان‌ها
تنظیمات سایت
احراز هویت
مرورگر راهكارها
PageBlaster
What's New
صفحات شركت صفر و يك
نظرسنجي انجمن كامپيوتر
تست براي خانم معزي
صفحه خالي
ورود
جواد
مخفي3
مخفي 4
صفحه چت و گفتگو
تست - اميرغياثوند
تست انجمن
مسابقات المپيادها
المپيادهاي علمي رشد
تالار گفتگو
زنگ تفريح المپيادها
تست معرفي سايت
عليمرداني
صدري
خانه كامپيوتر
تست نظرسنجي
عليمرداني 2
پيمان داودي
عليمرداني 4
المپياد رياضي
المپياد كامپيوتر
المپياد فيزيك
المپياد زيست شناسي
عليمرداني 5
وب 2
وب 2 (صفحه اول)
قريبي فر
زنگ‌تفريح‌ها
فلش‌هاي بزرگ شيمي
عليمرداني 6
عليمرداني 10
عليمرداني 12
تست آلبوم
فراز اميرغياثوند
پرسش و پاسخ زيست شناسي
پرسش و پاسخ علمي
پرسش و پاسخ كامپيوتر
پرسش و پاسخ علمي
فعاليت‌هاي علمي
صدري تست
تست
فلش‌هاي رياضي
برندگان شيمي واقعي2
درباره رشد
نقشه سايت
ارتباط با رشد
صفحه اصلي انجمنها
راهنماي استفاده از انجمن
پایگاههای مدارس و استانها
پایگاههای رشد
پایگاههای مفید
وزارت آموزش و پرورش
معرفي چرخه‌ي سوخت هسته‌اي ايران
شهيد بهشتي و آموزش و پرورش
پایگاه مدارس جمهوری اسلامی ایران
فراخوان مقاله‌ی پدافند غيرعامل
ويژه‌نامه‌ی ماه مبارك رمضان
فراخوان مقاله‌ی اقتصاد سالم
ويژه‌نامه‌ی نوروز 1388 هجری شمسی
مسابقه‌ی عكاسی - مكان‌های ديدنی ايران - 1388
جشنواره‌ی فرهنگی و هنری پايداری ملی
پدافند غيرعامل - شبكه‌ی رشد
گالري عكس پدافند غيرعامل رشد
اخبار پدافند غيرعامل
پيوندهای مفيد پدافند غيرعامل
آموزش پدافند غيرعامل
دفاع غيرعامل در دفاع مقدس
بانك فايل پدافند غيرعامل
مقالات منتخب فرهنگيان - پدافند غيرعامل
آموزش دفاع غيرعامل - نظامی
اخبار جشنواره پايداری
بيانيه‌ی هيئت داوران جشنواره‌ی پايداری ملی
مصاحبه با دكتر جلالی - رييس سازمان پدافند غيرعامل
معرفي اعضای شورای سياستگذاری و مسئولين كميته‌ها
جشنواره از منظر دبير جشنواره - سيد محمدرضا مصطفوی
آثار برتر جشنواره پايداری ملی - شعر و داستان
آثار برتر جشنواره پايداری ملی - هنرهای تجسمی
آثار برتر جشنواره پايداری ملی -سايت و پايگاه مجازی
آثار برتر جشنواره پايداری ملی - مقالات علمی عمومی
آثار برتر جشنواره پايداری ملی - مقالات فرهنگيان
آثار برتر جشنواره پايداری ملی - مقالات علمی ترجمه‌
آثار برتر جشنواره پايداری ملی - پژوهش‌های علمی
آثار برتر جشنواره پايداری ملی - كتاب‌ها
آثار برتر جشنواره پايداری -پايان‌نامه‌های دانشجویی
آثار برتر جشنواره پايداری - مجلات و نشريات
آثار برتر جشنواره پايداری ملی - گزارش مستند
آثار برتر جشنواره پايداری ملی - فيلم
آثار برتر جشنواره پايداری ملی - لوح فشرده
هفت‌سين چيست؟
آيين‌های نوروزی ايرانيان
پيامك‌های نوروزي
صوت و اسكرين‌سيور نوروزی
عيد در فرهنگ اسلامی
نوروز از ديدگاه دكتر شريعتی
گالری تصاوير نوروز 1388 رشد
مسابقه‌ی عكاسی مكان‌های ديدنی ايران - نوروز 1388
دعاهای روزهاي ماه رمضان
ربناهای قرآن
پایگاه مدارس استان آذربایجان شرقی
پایگاه مدارس استان آذربایجان غربی
پایگاه مدارس استان اردبیل
پایگاه مدارس استان اصفهان
پایگاه مدارس استان ایلام
پایگاه مدارس استان بوشهر
پایگاه مدارس استان تهران
پایگاه مدارس استان چهارمحال و بختیاری
پایگاه مدارس استان خراسان شمالی
پایگاه مدارس استان خراسان رضوی
پایگاه مدارس استان خراسان جنوبی
پایگاه مدارس استان خوزستان
پایگاه مدارس استان زنجان
پایگاه مدارس استان سمنان
پایگاه مدارس استان سیستان و بلوچستان
پایگاه مدارس استان فارس
پایگاه مدارس استان قزوین
پایگاه مدارس استان قم
پایگاه مدارس استان کردستان
پایگاه مدارس استان کرمان
پایگاه مدارس استان کرمانشاه
پایگاه مدارس استان کهکیلویه و بویراحمد
پایگاه مدارس استان گلستان
پایگاه مدارس استان گیلان
پایگاه مدارس استان لرستان
پایگاه مدارس استان مازندران
پایگاه مدارس استان مرکزی
پایگاه مدارس استان هرمزگان
پایگاه مدارس استان همدان
پایگاه مدارس استان یزد
پایگاه های علمی، آموزشی، فرهنگی
سازمان های دولتی
رسانه ها
معرفی پایگاههای دانشگاهی و موسسات آموزش عالی
معرفی مدارس
بانك نرم‌افزار رشد
آلبوم عكس
دانشنامه
آزمون الكترونيكي و بانك سؤال
فعاليت‌هاي علمي رشد
هدايت تحصيلی
آموزش الكترونيكي
امتحانات نهایی پايه‌ی سوم متوسطه
سؤالات نهایی رشته‌های حرفه‌ای سال 86
سؤالات نهايي رشته‌هاي نظري سال 85
سؤالات نهايي رشته‌هاي فني سال 85
سؤالات نهايي رشته‌هاي حرفه‌اي سال 85
سؤالات نهایی رشته‌های نظری سال 86
سؤالات نهایی رشته‌های فنی سال 86
برنامه و سؤالات نهایی رشته‌های نظری خرداد 87
برنامه و سؤالات نهایی رشته‌های فنی خرداد 87
برنامه و سؤالات نهایی رشته‌های حرفه‌ای خرداد 87
برنامه و سؤالات نهایی رشته‌های حرفه‌ای خرداد 88
برنامه و سؤالات نهایی رشته‌های نظری خرداد 88
برنامه و سؤالات نهایی رشته‌های فنی خرداد 88
آموزش ويندوز و نرم‌افزارهاي كاربردي
آموزش تایپ فارسی
آموزش الکترونیکی كتاب‌های درسی
متن کتاب های درسی
انتخاب من
مشاغل من
مجموعه سوالات
مشاوره‌ي تيزهوشان و اولیاي آن‌ها
مصاحبه المپيادها
پيوندها
المپياد رياضي
نتايج نظرسنجي
علوم و فنون جديد
رباتيك
مشاهده‌ي علمي
مناسبت‌ها
لينك‌هاي مسابقه‌ها و زنگ‌تفريح‌هاي المپيادها
كارآفريني
المپياد كامپيوتر
المپياد فيزيك
المپياد شيمي
المپياد زيست‌شناسي
زنگ تفريح زيست
مسابقه‌ي زيست‌
سرفصل‌ها
آموزش زيست‌شناسي
مصاحبه و گزارش زيست‌شناسي
انيميشن‌هاي زنگ‌تفريح‌هاي زيست‌شناسي
تاريخچه‌ي المپياد جهاني زيست‌شناسي
راهنماي سايت المپياد زيست‌شناسي
برندگان مسابقه‌ي المپياد زيست‌شناسي
پرسش و پاسخ شيمي
مسابقه‌ي المپياد شيمي
راهنماي سايت المپياد شيمي
زنگ تفريح شيمي
تاريخچه‌ي المپياد جهاني شيمي
آموزش شيمي
مصاحبه و گزارش شيمي
تاريخچه‌ي المپياد جهاني شيمي
تاريخچه‌ي المپياد جهاني شيمي - 3
مسابقه‌ي شيمي > برندگان مسابقه‌ي شيمي
برندگان شيمي واقعي(مخفي)
مسابقه‌ي فيزيك
زنگ تفريح فيزيك
تاريخچه‌ي ني فيزيك
برندگان مسابقه‌ي المپياد فيزيك
راهنماي سايت المپياد فيزيك
گزارشي از المپياد جهاني فيزيك - قسمت پانزدهم
بزرگان فيزيك
آموزش فيزيك
مصاحبه و گزارش فيزيك
عكس روز فيزيك
عكس المپياد فيزيك
مسابقه كامپيوتر
زنگ تفريح كامپيوتر
تاريخچه‌ي المپياد جهاني كامپيوتر
مصاحبه و گزارش كامپيوتر
راهنماي سايت المپياد كامپيوتر
انيميشمن‌هاي كامپيوتر
برندگان مسابقه‌ي المپياد كامپيوتر
مسابقه‌ي رياضي
زنگ تفريح رياضي
تاريخچه‌ي رياضي
راهنماي سايت المپياد رياضي
برندگان مسابقه‌ي رياضي
آموزش رياضي
مصاحبه و گزارش المپياد رياضي
گزارش‌هاي تصويري المپياد رياضي
زنگ تفريج رياضي
گزارش المپياد جهاني فيزيك - قسمت پنجم
گزارشي از المپياد جهاني فيزيك - قسمت سيزدهم
گزارشی از المپیاد جهانی فیزیک - قسمت هفتم
گزارش از المپياد جهاني فيزيك - قسمت يازدهم
گزارشي از المپياد جهاني فيزيك - قسمت هشتم
گزارشي از المپياد جهاني فيزيك - قسمت دهم
گزارشي از المپياد جهاني فيزيك - قسمت شانزدهم
گزارشي از المپياد جهاني فيزيك - قسمت هفدهم
گزارشي از المپياد جهاني فيزيك - قسمت نهم
گزارشي از المپياد جهاني فيزيك - قسمت دوازدهم
گزارشي از المپياد جهاني فيزيک- قسمت اول
گزارشي از المپياد جهاني فيزيك - قسمت سوم
گزارشي از المپياد جهاني فيزيك - قسمت دوم
پشت صحنه‌ي المپياد جهاني فيزيك - قسمت اول
گزارشي از المپياد جهاني فيزيك - قسمت چهارم
المپياد جهاني رياضي در سال 1387
المپياد جهاني فيزيك در سال 1387
المپياد جهاني كامپيوتر در سال 1387
المپياد جهاني شيمي در سال 1387
المپياد جهاني زيست‌شناسي در سال 1387
گزارشي از المپياد جهاني فيزيك - قسمت بيستم
گزارشي از المپياد جهاني فيزيك - قسمت نوزدهم
راهنما
وضعيت:نمايشويرايشDesign پنل كنترل نمايش داده شود؟
عملكردهاي صفحه
اضافه كردن تنظيمات حذف

كپي Export Import
اضافه كردن ماژول جديداضافه كردن ماژول موجودماژول: <يك ماژول انتخاب كنيد>LinksRotatorSimple GallerySimple Gallery Tag CloudSnapsis PageBlasterText/HTMLXML/XSLXMod FormViewZeroAndOne_Menuآكاردئونآناليزگر گوگلاخباراطلاعیه هاانجمناوقات شرعیبازخوردپرسش و پاسختب استريپتب استريپ پيشرفتهچت و گفتگوحساب کاربرفرم سازقاب تبلیغاتیقاب محتواگالري تصاويرگرداننده محتوالینک درختیلینک عکس دارمحتواي زندهمستنداتمعرفی سایتمنومنوي کنارينتایج جستجونظرسنجینقشه سايتنمايش اسلايدي محتواي زندهنمايشگر عكس تصادفيوبلاگورودورودی جستجوکاربران آنلاین SSOکتابهاکتابها-منتخبکتابها-مولفان قاب: ContentPane
عنوان: الحاق: بالاانتها اضافه كردن
قابليت مشاهده: شبيه صفحهفقط ويرايشگران صفحه رديف كردن: چپمركزراستنا مشخص

نصب ماژولهاي اضافي امور معمول
سايت كاربران نقش‌ها

فايل ها راهنما Solutions



شبكه‌ی رشد
سرویسهای آموزشی
گالري‌ها
پيوندها
انجمن‌ها
پست الکترونیکی
شما و رشد
مخفی
اخبار و اطلاعيه‌ها
menuu
مدیریت
میزبان


چهار‌شنيه ۱۵ مهر ۱۳۸۸ خروج ProfileAdmin



صفحه اولدانشنامهفعالیتهای علمیآموزش الکترونیکیهدایت تحصیلیسوال و آزموناخبار و اطلاعیه هاگالری عکسپیوند هابانک نرم افزارانجمنهاپست الکترونیکی

Edit TabStrip



عنوان

عنوان را در اين قسمت وارد نمائيد
متن

متن را در اين قسمت وارد نمائيد جعبه متن اصلی ویرایشگر متن قوی

  صفحه‌ي اصلي
تيزهوشان: چملات الهام بخش
مصاحبه: دكتر كاظم‌پور - 1
مصاحبه: دكتر كاظم‌پور - 2
مشاوره تيزهوشان | مصاحبه | خبر
    فعاليت‌هاي علمي
تيزهوشان: چملات الهام بخش
مصاحبه: دكتر كاظم‌پور - 1
مصاحبه: دكتر كاظم‌پور - 2
مشاوره تيزهوشان | مصاحبه | خبر
 
  المپياد رياضي
مسابقه: عبور مكعب‌ها از هم (22 شهريور)
زنگ‌تفريح: ماشين كانوي (2 شهريور)
آموزش | مسابقه | زنگ تفريح | مشاوره
    المپياد فيزيك
مسابقه: رولر كاستر (10 شهريور)
زنگ‌تفريح: ماشين كانوي (2 شهريور)
آموزش | مسابقه | زنگ تفريح | مشاوره
 
  المپياد كامپيوتر
مسابقه: عبور مكعب‌ها از هم (22 شهريور)
زنگ‌تفريح: ماشين كانوي (2 شهريور)
آموزش | مسابقه | زنگ تفريح | مشاوره
    المپياد شيمي
مسابقه: عبور مكعب‌ها از هم (22 شهريور)
زنگ‌تفريح: ماشين كانوي (2 شهريور)
آموزش | مسابقه | زنگ تفريح | مشاوره
 
  المپياد زيست‌شناسي
مسابقه: عبور مكعب‌ها از هم (22 شهريور)
زنگ‌تفريح: ماشين كانوي (2 شهريور)
آموزش | مسابقه | زنگ تفريح | مشاوره
    خبر
» ماشين كانوي (2 شهريور)
» ماشين كانوي (2 شهريور)


متن Html خام


ترتيب نمايش

ترتيب نمايش را در اين قسمت وارد نمائيد
كليدواژه

كليد واژه ها را در اين قسمت وارد نمائيد

تاييد انصراف حذف







صفحه‌‌ی اول | درباره‌‌ی رشد | ارتباط با رشد | نقشه‌‌ی رشد
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامه‌ريزی آموزشی
معاونت فن آوری ارتباطات و اطلاعات آموزشی > دفتر توسعه فناوری اطلاعات آموزشی

مدت زمان ساخت صفحه 0.5468925 ثانيه
 11
Use module action menu to edit content