| 1- کلم را در اندازههای کوچک خرد کرده، اطراف آن تور سيمي پيچيده و درون دیگ پر از آب قرار دهید. |
| 2- برای مدت 20 تا30 دقیقه آن را بجوشانید تا رنگ مایع، مایل به ارغوانی گردد. |
| 3- سپس مایع را صاف کرده و درون ظرفی بریزید (میتوانید کلم پخته شده را جدا کرده و با سرکه مخلوط و برای ساندویچ استفاده کنيد). مایع جدا شده باید ارغوانی تیره مایل به آبی باشد. |
| 4- مقداری محلول اسید/ باز برای تست کردن آماده کنید. یک اسید خوب براي اين آزمايش ميتواند سرکهی سفید، لیموناد یا عصارهی رقیق شدهی لیمو یا پرتقال باشد. برای محلول بازی میتوانید از از مقداری مادهی شوینده یا مقداری جوششیرین (سدیم بیکربنات) حل شده در آب استفاده کنید. برای رسيدن به نتيجهي بهتر، اگر دسترسی به آب مقطر دارید از آن استفاده کنید (یخ قسمت فریزر هم میتواند براي اين منظورقابل استفاده باشد) تا ناخالصيهاي آب نتيجه را تغيير ندهد. |
| 5- چند قطره از از عصارهی گرفته شده را به محلول خود بیافزایید و هر تغییر رنگی که میبینید یاددشت کنید. تغییر رنگ در محلول اسیدی ارغوانی و در محلول بازی سبز است. |
| 6- محلول ساخته شده را برای هر مورد دیگری نیز میتوانید استفاده کنید. همچنین میتوانید آنرا بر روی فیلتر قهوه خشک کرده و به عنوان "PH متر" استفاده کنید. |